Žádné produkty
Katalog
Gyros je Řecká směs koření a je pojmenována po stejnojmenném pokrmu GYROSU – masu, připravovaném na svislém rožni a postupně odkrajovaném. Směs může být použita při grilování, přípravě masa na otevřeném ohni. Je vhodná na jaký koliv druh masa . POZOR: Obsahuje alergen hořčici
Je Argentíncké koření. Vytvořena původně na ryby ale u nás se více používá na více druhů masa, dokonce při grilování k. Vhodná také do salátů a omáček. Výborně chutná v rizotu.
Je vhodná hlavně na dochucení svíčkové omáčky, ale lze ji použít dle kulinářského umění i jinak, na minutky z hovězího masa, králíka nebo i kuřecí. POZOR: Obsahuje alergen celer.
Použijete při přípravě rybích omáček a polévek. Zajímavé je, že uplatnění si našlo i jako téměř univerzální dietní koření.
Je připraven na nejrůznější varianty úpravy zvěřiny, například při jejím nakládání, kdy maso, zaléváme vínem, Hodí se k pernaté zvěřině, divočákovi, srnčímu, a daňčímu masu, ale i k minutkám, pečení a dušení.
Je do náplně tradiční Italské pizzi. Zajímavé je, že se dlouho prosazovala, než vystřídala v mnoha pizzeriích použití jednopruhového koření, jako bazalky, oregana, apod.. Je to směs velmi vyvážená, ale aromatická a dávkuje se po lžičkách. POZOR: Obsahuje alergen hořčici
Je do náplně tradiční Italské pizzi. Zajímavé je, že se dlouho prosazovala, než vystřídala v mnoha pizzeriích použití jednopruhového koření, jako bazalky, oregana, apod.. Je to směs velmi vyvážená, ale aromatická a dávkuje se po lžičkách. POZOR: Obsahuje alergen hořčici
Směs je určena na přípravu bylinných pizz ale dá se využít i při běžných Italských pizzách.
Bylo původně připraveno pro rybu na modro, ale svojí skladbou nachází uplatnění mnohem širší až po nakládání svíčkové a zvěřiny.Směs neobsahuje glutaman. POZOR: Obsahuje alergen hořčici
Tato směs středně jemná, téměř neostrá směs určená nejen na pečení, smažení a grilování,
Je španělský národní pokrm. Stejnojmenná směs je určena na rýží připravenou z nejrůznějších druhů masa Tuto směs lze použít za zapékané těstoviny.
Je španělský národní pokrm. Stejnojmenná směs je určena na rýží připravenou z nejrůznějších druhů masa Tuto směs lze použít za zapékané těstoviny.