Žádné produkty
Katalog
Je vhodná hlavně na dochucení svíčkové omáčky, ale lze ji použít dle kulinářského umění i jinak, na minutky z hovězího masa, králíka nebo i kuřecí. POZOR: Obsahuje alergen celer.
Použijete při přípravě rybích omáček a polévek. Zajímavé je, že uplatnění si našlo i jako téměř univerzální dietní koření.
Je do náplně tradiční Italské pizzi. Zajímavé je, že se dlouho prosazovala, než vystřídala v mnoha pizzeriích použití jednopruhového koření, jako bazalky, oregana, apod.. Je to směs velmi vyvážená, ale aromatická a dávkuje se po lžičkách. POZOR: Obsahuje alergen hořčici
Bylo původně připraveno pro rybu na modro, ale svojí skladbou nachází uplatnění mnohem širší až po nakládání svíčkové a zvěřiny.Směs neobsahuje glutaman. POZOR: Obsahuje alergen hořčici
Je španělský národní pokrm. Stejnojmenná směs je určena na rýží připravenou z nejrůznějších druhů masa Tuto směs lze použít za zapékané těstoviny.
Je ostrá směs určena na přípravu východoasijských specialit. Směs se používá na různé typy masa, ale velmi dobré aroma a chuť dodává hovězímu masu.
Řecká směs koření a je pojmenována po stejnojmenném pokrmu GYROSU – masu, připravovaném na svislém rožni a postupně odkrajovaném. Směs může být použita při grilování, přípravě masa na otevřeném ohni.
Obsahuje veškeré potřebné koření k přípravě klasického perníku. Výjimkou je ale kypřící prášek. Uplatnění najde při přípravě svátečního a vánočního pečiva.
Směs koření na přípravu steaků z vepřového nebo hovězího masa. Bez glutamanu! Lze použít i na minutky. POZOR: Obsahuje alergen hořčici,sezamové semínko
Je připraveno do jitrnic, prejtu, jelítek, zabijačkové polévky. Nic ale nebrání použití pod dušená masa nebo do karbenátků