Best sales - Babka Kořenářka

Nejprodávanější produkty

Informace

Výrobci

Slevy

Aktuálně nejsou žádné slevy.

Přijímáme karty

platitipti

Nejprodávanější produkty

na stránku
Zobrazují se 37 – 48 z 173 položek
  • 5,40 Kč
    2 Komentář(e)

    Jedná se o nejžádanějších kořenících směsí na všechny druhy pokrmů. Je vhodná na úpravu masa, ryb, na bílá masa, skopové, pomazánky, saláty, těstoviny, masové směsi. Středně aromatická ostrá směs na steak, grilovaná a pečená masa, vhodná také do masových omáček.

    5,40 Kč
  • 5,40 Kč
    2 Komentář(e)

    Směs na svařené víno , lze použít jako dekoraci 

    5,40 Kč
  • 4,20 Kč

    Řecká směs koření a je pojmenována po stejnojmenném pokrmu GYROSU – masu, připravovaném na svislém rožni a postupně odkrajovaném. Směs může být použita při grilování, přípravě masa na otevřeném ohni.

    4,20 Kč
  • 4,60 Kč
    1 Komentář(e)

    špagety: K ochucení omáček a masových směsí. Je to sice koření Italské kuchyně, ale dá použít i do omáček a polévek a také do klasického leča.

    4,60 Kč
  • 5,50 Kč

     Asijské koření- dobré na kuře s kmínem, na ryby a pečená masa ( vepřové a skopové), vhodné i na rožnění a grilování – minutky, šašlík, nepokazí guláš, můžete použít i na mletá masa a dušená jídla, zeleninové pokrmy – lečo, cukety, fazole, čočky i například při přípravě špaget.Pozor:obsahuje alergen celer !!!!

    5,50 Kč
  • 5,50 Kč
  • 4,80 Kč

    Je určena na přípravu všech pokrmů, který chcete dodat uzené aroma .Dokáže z vašeho kuřecího či hovězího vývaru udělat uzenou polévku a jeji chuť a pahraktičnost si oblibíte . Kouřová sůl - jemná  je určená především do polévek , omáček , šunkofleku . Kouřová sůl - hrubá je určená především k nakládání masa a nebo mužete také využít k běžnému využití v...

    4,80 Kč
  • 5,90 Kč

    Středně hrubá směs koření a bylinek, Určena k ochucení masových směsí podávaných ke špagetám, dále se dá požít na pizzu a zeleninové saláty ale i při úpravě masa na otevřeném ohni. Dá se použít do všech druhů diet.

    5,90 Kč
Zobrazují se 37 – 48 z 173 položek