Žádné produkty
Je vhodná hlavně na dochucení svíčkové omáčky, ale lze ji použít dle kulinářského umění i jinak, na minutky z hovězího masa, králíka nebo i kuřecí. POZOR: Obsahuje alergen celer.
Je připraven na nejrůznější varianty úpravy zvěřiny, například při jejím nakládání, kdy maso, zaléváme vínem, Hodí se k pernaté zvěřině, divočákovi, srnčímu, a daňčímu masu, ale i k minutkám, pečení a dušení.
špagety: K ochucení omáček a masových směsí. Je to sice koření Italské kuchyně, ale dá použít i do omáček a polévek a také do klasického leča.
Čínská specialita na přípravu východoasijské exotických pokrmů. Do masa zeleniny i rýže.
Středně hrubá směs koření a bylinek, Určena k ochucení masových směsí podávaných ke špagetám, dále se dá požít na pizzu a zeleninové saláty ale i při úpravě masa na otevřeném ohni. Dá se použít do všech druhů diet.